Directori

RCD Espanyol logo

RCD Espanyol

El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona és un dels clubs de futbol més antics de la Lliga Espanyola.

Infantil

Cavall Fort

El desembre de 1961 naixia la revista Cavall Fort.

Small and nice logo

Small and Nice

Sóc la Vinyet i visc a Sitges amb el Ferran, el Roger, el petit Adrià i la nostra gossa Bimba.

Girona

Ajuntament de Girona

En aquest espai hi podreu trobar la informació i els contactes dels serveis que ofereix l’Ajuntament de Girona. Esperem que aquesta plataforma sigui de la vostra utilitat i us convidem a transmetre’ns comentaris i suggeriments.

Criatures

Criatures Ara.cat

Benvingut al punt de trobada de mares, pares, mestres i educadors! Troba’ns també els dissabtes en paper amb el @DiariARA.

Canut.cat

Al carrer, al bar, a les places, als restaurants, als teatres, a les botigues... no hi ha millor lloc per cantar que pertot! I això és el que pretén el Càntut: promoure que durant un cap de setmana el cant i la música es facin sentir a tot arreu, en diverses formes, i tot el dia!

Be negre

Be Negre

Benegre.cat és una plataforma de continguts satírics sobre l’actualitat política i social de Catalunya fundada el 23-F de 2012.

Villarealcf

Villareal CF

El Vila-real Club de Futbol (la seua denominació oficial és Villarreal Club de Fútbol, en castellà), és un club de futbol, de la ciutat castellonenca de Vila-real<

cccc logo

Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya és una entitat que va néixer l'any 1989 amb l'objectiu de vetllar pels interessos comuns de les colles castelleres, per fomentar el món casteller i, sobretot, per fer que els riscos inherents a l'activitat que duen a terme quedessin garantits sot

Betes i Clicks

Betes i Clicks

Amb aquest blog la nostra intenció és explicar de forma senzilla i sense complicacions de que van totes aquestes eines, programes, webs, etc del que s’anomena web 2.0

viasona.cat

Viasona.cat

Viasona és la gran enciclopèdia de la música catalana a Internet. Una proposta inèdita a la xarxa que pretén indexar tots els artistes i grups que han cantat en català, a més dels discos editats i les cançons compostes en la nostra llengua.

Basquet Manresa

Bàsquet Manresa

L'any 1931 es funda el Manresa Basquetbol Club. El club es fusionà l'any 1934 amb el CB Bages i naixia així la Unió Manresana de Bàsquet.

la directa logo

Directa

La Directa és un mitjà de comunicació cooperatiu en català d'actualitat, investigació, debat i anàlisi amb més de deu anys de trajectòria.

RACC

RACC

El Club

Des del naixement del Club el 1906, continuem treballant al servei dels nostres socis perquè tinguin la tranquil·litat de sentir-se protegits en tot moment: a la carretera, de viatge, a casa seva... Per això, ens preocupem d’oferir-los un servei àgil, eficient i personalitzat.

Va de pares

El blog col·lectiu sobre paternitat

Ens agrada escriure i tenim moltes coses a dir.

Patufets al món

Patufets al món

Som tres mares catalanes escampades entre West Cork (Irlanda), Berlín (Alemanya) i Johannesburg (Sud-àfrica).

Comicat

Comicat

Sigueu benvingudes i benviguts a ComiCat, un web sobre còmic en català realitzat per un grup d'amants del còmic.

Lu2 logo

Lu2

Lu2 és una petita empresa familiar creada per la Natàlia i el Xavier que va iniciar l’activitat el 2011 amb l’objectiu de difondre el coneixement dels jocs de taula com a recurs pedagògic als centres educatius i oferir una alternativa de lleure a les famílies.

Equipatge de mà

Equipatge de mà

Professionalment som de camps totalment diferents però compartim dues passions: descobrir nous racons de Barcelona i conèixer altres ciutats i cultures.

LaXarxa

La Xarxa

La Xarxa de Comunicació Local és una plataforma multimèdia de suport a l'audiovisual local que té com a objectius donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a la seva dinamització.

Llegir en cas d'incendi

Llegir en cas d'incendi

Revista digital de cultura dedicada a la difusió de literatura, art, teatre i música amb ressenyes i entrevistes

Rugbycat logo

Rugbycat Notícies

La pàgina web per estar informat del rugby català i de tots els equips de casa nostra. Perquè el rugby català també és notícia!

Nosaltres llegim

Nosaltresllegim.cat és un espai per parlar de llibres, de novetats, de clàssics, de premis literaris o de recomanacions per a petits i grans.

Som connexió

Som Connexió

Som Connexió no és una operadora de telefonia més. És un projecte col·lectiu creat després de fer moltes preguntes i de veure que construir alternatives reals en el camp de les telecomunicacions era possible.

Fosbury

Fosbury.cat

La Fosbury és la revista i l’espai de tot l’altre esport.

Un projecte compartit per un grup d’amics i amants de l’esport que vol omplir un buit en el mercat mediàtic català, revertint o contrapesant la situació de predomini del futbol envers la resta de disciplines espo

Nintenhype logo

Nintenhype.cat

Sigueu benvinguts i benvingudes a la comunitat catalana de Nintendo!

Caixa d'Enginyers

Caixa d'Enginyers

Caixa d'Enginyers és una societat cooperativa d'estalvi i crèdit que compta amb més de 150.000 socis i desenvolupa un model de banca personal, comercial, institucional i d'empresa en el territori espanyol amb la vocació de donar servei als professionals, ja siguin enginyers o d'a

BUG Logo

Barcelona Universitat Club

L’any 1929, un grup de jugadors de diferents equips funden el Rugbi Club Universitari, amb Ramon Eiximeno com a president de l’entitat.

Curiositats.cat

Curiositats.cat

'Curiositats.cat', un portal web que us descobrirà tot allò que no sabíeu i que heu intentat esbrinar sobre els animals, plantes i éssers vius, art, música, esports, cos humà i salut, cultura i religió, física i química, geografia, història, informàtica i internet.<

Bici-Vici logo

Bici-Vici

Bicicleta, mobilitat sostenible, bici urbana, cicloturisme tranquil, BTT, muntanya...

El temps

Eltemps

El Temps és un setmanari de política i cultura editat a València per Edicions del País Valencià des de 1984.

Els Bastards

Els Bastards

Un bon dia d’hivern, després d’una ingesta exagerada d’alcohol i abans d’una inoblidable ressaca, ells van decidir crear un bloc. Eren més joves, per tant la insensatesa i l’atreviment sortien pels porus de la seva pell de manera desenfrenada.