Directori

Enderrock logo

Enderrock

Enderrock és una publicació nascuda l’any 1993, una revista especialitzada en la difusió del pop-rock realitzat en llengua catalana arreu dels Països Catalans.

Efimatica logo

Efimatica.com

EXPERIÈNCIA I INNOVACIÓ

Coneixem en profunditat el sector de la informàtica i les tecnologies de la comunicació i les oportunitats que brinda per a les empreses i ens renovem proactivament formant-nos en el coneixement de les noves tecnologies per oferir-te

Propaganda pel fet

Propaganda Pel Fet

Propaganda pel fet és una discogràfica independent catalana ubicada a Manresa creada l'any 1996 que es caracteritza pel ser una cooperativa que treballa amb els grups musicals de

Jugar i Jugar

Jugar i Jugar

Son dues mares apassionades pel joc infantil, aquí publiquem els nostres articles d'opinió i també els d'altres professionals amb qui compartim les mateixes inquietuds.

Nosaltres llegim

Nosaltresllegim.cat és un espai per parlar de llibres, de novetats, de clàssics, de premis literaris o de recomanacions per a petits i grans.

RACC

RACC

El Club

Des del naixement del Club el 1906, continuem treballant al servei dels nostres socis perquè tinguin la tranquil·litat de sentir-se protegits en tot moment: a la carretera, de viatge, a casa seva... Per això, ens preocupem d’oferir-los un servei àgil, eficient i personalitzat.

RCD Espanyol logo

RCD Espanyol

El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona és un dels clubs de futbol més antics de la Lliga Espanyola.

Equipatge de mà

Equipatge de mà

Professionalment som de camps totalment diferents però compartim dues passions: descobrir nous racons de Barcelona i conèixer altres ciutats i cultures.

Altaveu.cat

Altaveu.cat

L'altaveu.cat neix a l'agost del 2011 i pretén ser una agenda de concerts, un espai on trobar els esdeveniments musicals que es fan i s'han fet arreu dels Països Catalans tant de grups nacionals com internacionals.

Dialogal

Dialogal

Dialogal és una revista trimestral que posa en valor la diversitat de creences religioses i, en general, la dimensió espiritual de l’ésser humà. Un espai de reflexió per a tota persona en recerca de sentit.

Mil Viatges

Mil Viatges

Com que el que més m’agrada a la vida és viatjar per conèixer la diversitat que hi ha al món, vaig decidircomençar un humil blog on comentar alguns dels llocs que més m’han agradat dels que he visitat.

Ciutat Nova

Ciutat Nova

Som una publicació hereva d’un patrimoni de dècades de cultura de diàleg i de visió positiva de la realitat que ens envolta.

Enciclopedia

Enciclopedia.cat

El grup d’empreses Enciclopèdia Catalana es va crear a partir de la Gran Enciclopèdia Catalana.

Bici-Vici logo

Bici-Vici

Bicicleta, mobilitat sostenible, bici urbana, cicloturisme tranquil, BTT, muntanya...

Patufets al món

Patufets al món

Som tres mares catalanes escampades entre West Cork (Irlanda), Berlín (Alemanya) i Johannesburg (Sud-àfrica).

Betes i Clicks

Betes i Clicks

Amb aquest blog la nostra intenció és explicar de forma senzilla i sense complicacions de que van totes aquestes eines, programes, webs, etc del que s’anomena web 2.0

Fuet i mate

Fuet i Mate

Si ens hem de presentar a nosaltres mateixos és fàcil: un argentí, en Matías i una catalana, l’Ares, dos enginyers. Si ens hem de definir, ho podem fer amb poques paraules.

Receptes.cat

Receptes.cat

Receptes.cat es la comunitat de gent que comparteix les seves receptes de cuina a Internet.

L'accés a la comunitat es lliure i no te limitacions en el número de receptes publicables.

Lu2 logo

Lu2

Lu2 és una petita empresa familiar creada per la Natàlia i el Xavier que va iniciar l’activitat el 2011 amb l’objectiu de difondre el coneixement dels jocs de taula com a recurs pedagògic als centres educatius i oferir una alternativa de lleure a les famílies.

Tinet

Tinet.cat

Tarragona InterNET / La xarxa ciutadana de la demarcació de Tarragona

TINET és un servei de la Diputació de Tarragona que ofereix atenció, eines i activitats de caire telemàtic adreçades a tota la població.

DIR

DiR

Grup DiR és una empresa fundada el 1979 per Ramon Canela i Piqué que gestiona disset gimnasos a Barcelona i Sant Cugat del Vallès. Amb més de 70.000 socis i 400 empleats, DiR és una cadena de gimnasos de Catalunya i una de les més potents d'Espanya.

Digital Makers

Digita lMakers

Agència experta en la transformació digital de les pimes

DigitalMakers és una agència experta en la transformació digital de les pimes, ens focalitzem en acompanyar a la pime en el seu creixement digital.

Activitats Garrotxa

Activitats Garrotxa

Qui som a Activitats a la Garrotxa. Som una empresa familiar que ja fa 25 anys que estem al vostre servei per gestionar el vostre temps d’oci i lleure.Posem al vostre abast les activitats per descobrir un entorn ùnic, protegit i natural.

Comicat

Comicat

Sigueu benvingudes i benviguts a ComiCat, un web sobre còmic en català realitzat per un grup d'amants del còmic.

Fosbury

Fosbury.cat

La Fosbury és la revista i l’espai de tot l’altre esport.

Un projecte compartit per un grup d’amics i amants de l’esport que vol omplir un buit en el mercat mediàtic català, revertint o contrapesant la situació de predomini del futbol envers la resta de disciplines espo

BUG Logo

Barcelona Universitat Club

L’any 1929, un grup de jugadors de diferents equips funden el Rugbi Club Universitari, amb Ramon Eiximeno com a president de l’entitat.

Empordà

Empordà

El Setmanari de l'Alt Empordà és el punt de referència informatiu d'aquesta comarca des del 4 de gener de 1978. Quan tot just la societat democràtica començava a caminar, la nostra publicació va iniciar el seu camí per ocupar l'espai deixat per les publicacions del Movimiento.

tapatdetapes

Tapa't de tapes

Aquest bloc va néixer amb la idea d'oferir al lector un recull de petits plats, que no són ben bé només 'tapes' tal i com entenem els pinxos o els 'montaditos', sinó com una manera de dir que no presento plats mesurats amb grans quantitats d'ingredients, sinó plats  individuals.

Som connexió

Som Connexió

Som Connexió no és una operadora de telefonia més. És un projecte col·lectiu creat després de fer moltes preguntes i de veure que construir alternatives reals en el camp de les telecomunicacions era possible.

Docs Barcelona

Docs Barcelona

DocsBarcelona ha arribat a tota Espanya amb una destacada selecció de pel·lícules del festival a través de Filmin.

Revista Mirall

Revista Mirall

RevistaMirall.com és un projecte que neix de la mà d’un grup de joves que senzillament volen fer periodisme i promoure noves mirades del món cultural.

Canut.cat

Al carrer, al bar, a les places, als restaurants, als teatres, a les botigues... no hi ha millor lloc per cantar que pertot! I això és el que pretén el Càntut: promoure que durant un cap de setmana el cant i la música es facin sentir a tot arreu, en diverses formes, i tot el dia!

Namaka

Namaka

Namaka és una revista infantil trepidant, gamberra i una mica salvatge. Tota una experiència lúdica pel nen que el motiva a provar els seus talents.

LaXarxa

La Xarxa

La Xarxa de Comunicació Local és una plataforma multimèdia de suport a l'audiovisual local que té com a objectius donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a la seva dinamització.

Tornaveu logo

Tornaveu

Tornaveu, Associacionisme i Cultura va néixer el desembre del 2009 per a donar veu als col·lectius, al conjunt d’associacions socioculturals que constitueix la societat civil de l’àmbit territorial de parla catalana.